Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

George Simion Rusia

Radiografia personajului George Simion făcută de Mălin Bot Totul a început la jumătatea lunii mai când am fost șocat să îl văd în Piața Victoriei la adunările CapVid organizate de grupurile PSD și propagandiștii Rusiei. George Simion a fost întrebat duminică în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV dacă este omul Moscovei deoarece a fost acuzat de premierul Florin Cîţu că a luat bani de la Ambasada Rusiei.

George simion rusia
George Simion Aur Az Rmdsz Nek Nincs Helye Romania Parlamentjeben Erdon

Poți susține și tu direct activitatea mea pe Patreon aici.

George simion rusia

. În România nu a făcut. GEORGE SIMION. El a precizat că AUR nu este împotriva Uniunii Europene şi împotriva NATO. George Simion în plin război cu rușii.

George Simion a vorbit despre relația pe care AUR o are cu Rusia și cu Vladimir Putin dar și cu Uniunea Europeană. Malin Bot jurnalist independent. După anii 60 peste tot în lume în blocul sovietic Uniunea Sovietică și-a retras practica de a avea un reprezentant sovietic în fiecare instituție. De asemenea Simion a vorbit despre religie și mișcarea legionară.

Manevra de discreditare nu aducea dovezi evidente în acest sens ci era prezentată ca un. Ce a spus despre ei reacția Amdasadei Rusiei și replica liderului AUR pentru ambasador. În interviul de la televiziunea de clan Georgescu a lansat mai multe planuri de acțiune propagandei ruse. Capcana electorală George Simion.

Trebuie să ne luptăm cu Moscova. Copreşedintele AUR George Simion a negat duminică la Prima TV că ar fi omul Moscovei susţinând că Federaţia Rusă în ultimii ani sub diferitele ei forme statale a fost unul dintre cei mai mari dacă nu cel mai mare duşman pentru România. Una dintre acuzațiile care i s-au adus în campania electorală lui George Simion și Alianței pentru Unirea Românilor a fost aceea că atât el cât și AUR sunt produse subversive ale Rusiei prin care Kremlinul vrea să submineze interesele României. Dacian Cioloş îl înlocuieşte pe Dan Barna şi sunt câteva detalii foarte importante.

Ei nu înțeleg decât dacă le dai una peste bot a spus printre altele George Simion. În contexul unei discuții despre o eventuală unire a României cu Republica Moldova George Simion a făcut unele afirmații jignitoare la adresa poporului condus de Putin. Simion a precizat că unul dintre planurile AUR rămâne procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis începând chiar de luni. O mare dezamagire un nou caz iurie rosca.

George Simion liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor susține că cei care se pretind liderii protestelor antiguvernamentale au greșit când au mers în fața ambasadei Rusiei și au aplaudat. Potrivit diplomației ruse declarațiile liderului AUR sunt opiniile preconcepute ale unor persoane care chiar intrând în marea politică nu știu ce este cultura politică. A fost filmat la Buzău cum prostește lumea cu minciuni evidente. George Simion a negat că partidul său ar fi de extremă-dreapta și s-a dezis de orice formă de antisemitism xenofobie sau violență.

Întrebat marţi seară într-o emisiune la Antena 3 dacă AUR are vreo legătură cu Moscova co-preşedintele Alianţei George Simion a afirmat. George Simion liderul mișcării politice România Mare în Europa a condamnat în direct pe B1TV maniera în care Rusia se comportă în raport cu UE și NATO dar în particular cu RomâniaEl cataloghează mișcările Moscovei de pe scena globală drept amenințări la stabilitatea comunității euroatlantice. Dar e evident ca actiunile din week-end servesc interesele Rusiei Cristian Pantazi editorial publicat în Hotnews. Mândru de performanța elevilor a fost și copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor George Simion care spune.

Din păcate rușii sunt un popor civilizat mai târziu. Liderul AUR Georoge Simion afirmă că formațiunea sa nu va permite ca președintele Klaus Iohannis să neglijeze rezultatul votului pentru moțiunea de cenzură prin care Guvernul Cîțu a fost demis. Nu am dovezi ca George Simion si camarazii lui au actionat la indemnul Rusiei sau al unor asociati ai Rusiei. Nu aș putea să vă spun am simțit că Rusia are oameni în România infiltrați în fiecare instituție.

Alta decât că ne luptăm cu Moscova în Basarabia pentru recuperarea Basarabiei nuConsiderăm a fi cea mai mare plagă pentru. Practic acum a rupt in bucati si dezorientat. Asocieri cu oamenii Rusiei apropiați de ideologul dictaturii lui Putin și de Adrian Năstase. Rusia reacție vehementă la atacurile lui George Simion.

A luat sfârşit şi bătălia internă din USR Plus. El a catalogat Rusia drept cea mai mare plagă pentru România în ultimii 200 de ani. Exclus Florin Cîţu spune multe gogomănii multe aberaţii în goana lui de a deveni cel mai important om din România după Klaus. Ambasada Rusiei la București a reacționat oficial la declarațiile liderului AUR George Simion.

Cea mai proaspătă victorie a avut loc în Rusia unde echipa națională de robotică a dus tricolorul în în fruntea concursului internațional. În timp ce spune că AUR nu are nici o legătură cu Rusia George Simion vehiculează iar un premier desemnat de Mama Rusia. Lucru demonstrat încă o dată că suntem o forță mondială în domeniul roboticii. Călin Georgescu în cărţile AUR.

Personajul în speță este Călin Georgescu 59 de ani interfața dintre păpușarii care finanțează organizația lui George Simion și bandele pe care le folosește în stradă și în Parlament. MISCAREA UNIONISTA DIN BASARABIA SI ROMANIA din 2016 il banuiesc de anarhie si ca face jocurile rusiei pe teritoriul UE si NATO. Legături bizare cu Ghiță și cârtițele PSD. Aseară au trecut prin fața Ambasadei Rusiei o mână de oameni așa-ziși lideri ai protestelor și au aplaudat Rusia asasină.

George Simion a declarat zilele trecute într-un interviu acordat Libertatea că România trebuie să confrunte Rusia în încercarea sa de a se uni cu Republica Moldova. George Simion minte despre AUR că nu are traseiști și oameni ai Rusiei. Locul I pentru România. Nu am avut dovezi nici in cazul protestelor anti-gaze de sist nu am avut dovezi nici la protestele anti-TTIP.

Ambasada Rusiei a reacționat după ce liderul AUR George Simion a declarat că rușii sunt un popor civilizat mai târziu că nu înțeleg decât dacă le dai una peste bot și că Rusia este cel mai mare pericol pentru România ultimilor 200 de ani.

George simion rusia
Putin Ne Dă Aur Ul Inapoi Adevărul Despre George Simion și Alianța Pentru Unirea Cu Rusia Aur Youtube

George simion rusia
Cine Este George Simion Liderul Extremiștilor De La Aur Naționalism Pe Placul Rusiei Universul Net

George simion rusia
George Simion Condamn Aplaudarea Rusiei La București Infoprut

George simion rusia
Interviu George Simion Despre Cine E In Spatele Aur Legionari Rusia și Politicieni

George simion rusia
Este George Simion Omul Rusiei Iată Ce A Declarat El Pentru Hotnews Putin Este Un Asasin Rusia și Ideologul Alexander Dughin Sunt Mari Pericole Pentru Romania Vezi Video

George simion rusia
Anchete Online Despre George Simion Premierul De Aur Călin Georgescu și Jobbikul De Pe Plaiurile Natale Dezvăluiri Cum și A Creat Rusia Un Partid In Romania Activenews

George simion rusia
Putin Ne Dă Aur Ul Inapoi Adevărul Despre George Simion și Alianța Pentru Unirea Cu Rusia Aur Youtube

George simion rusia
Ce Joc Face George Simion Cui Foloseste Aur Ul Său Lumea Liberă

Posting Komentar untuk "George Simion Rusia"